Haber

AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu’ndan ‘Atatürkçülük’ çıkışı

AK Parti Ankara Milletvekili adayı, sosyolog ve gazeteci Hulki Cevizoğlu, 14 Mayıs seçimlerini Sabah TV’ye anlattı ve gündemdeki konuları değerlendirdi.

AK Parti’ye katıldığı için Kemalizm’ini sorgulayan CHP’lilere tepki gösteren Cevizoğlu, “Gelip benimle Atatürk’ü tartışsınlar dedim. Kılıçdaroğlu benimle tartışamaz. Sakarya savaşının nerede yapıldığını bile bilmiyor. halbuki Atatürk’ün koltuğunda oturuyor.” söz konusu.

DOLMABAHÇE ÖNÜNDEN TARİHİ FOTOĞRAF

Cevizoğlu, “Eylem olmadan düşünce olmaz. Fikirler de öyle. Uzun zamandır söylediğimi bu cümleyle formüle ettim” diyerek konuşmasına devam etti.

“AK Parti, vatana ve millete hizmet için fiili Kemalizmi en iyi uygulayan partidir diyorum. Bugün AK Parti, Kemalizmi en doğru uygulayan parti diyorum, atlıyorlar. Niye atlıyorsun ahbap? Siz de yapın daha iyisini yapın TCG Anadolu TCG Anadolu Dolmabahçe’nin önünde diyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan el sallıyor O fotoğraf tarihi fotoğraf Yüzlerce yıllık tarihi paha biçilmez fotoğraf Şimdi orada milli gururumuz olan bir gemiyi selamlıyoruz. .Yani 14 Mayıs’ın vatanseverlerle vatan sevmeyenlerin ortasında olacağı söyleniyor.O fotoğraf onun damgasıdır.”

dadayhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu